Friday, February 22, 2013

Liqeni i Zemres - Kosove

Liqeni i Zemres eshte nje liqen malor ne Kosove dhe gjendet 400 ne kufi me Shqiperine. Liqeni i Zemres i ngjan edhe liqenit et Drenices ne forme. Gjithashtu reth e qark ketij liqeni ndodhen edhe shume liqene te tjera kryesisht akullanjor te cilet mbushen me ujerat e bores qe shkrin ne stinen e pranveres.

No comments:

Post a Comment